Cal Friend
Nasıl çalışır
Gruplar
Blog
SSS
Uygulamayı indir
Bu sayfada
Uygulamadan sil
Uygulama olmadan sil
Neler silinir
Neler saklanır
Abonelikler
Apple ile Giriş Yap
Önce verilerini indir
İletişim
Gizlilik Politikası
Kullanım Şartları
Çerez Politikası
Erişilebilirlik Beyanı
Hesabını Sil

Hesabını Sil

Son güncelleme: 8 Ekim 2026
Cal Friend hesabını ve verilerini istediğin zaman uygulamadan veya e-postayla silebilirsin. Bu sayfa bunun nasıl yapılacağını ve sonrasında neler olacağını açıklar.

Uygulamadan sil

Cal Friend’i aç ve sırasıyla “Profil”, “Tehlikeli bölge” ve “Hesabı sil” seçeneklerine git. “Destek” ve ardından “Hesabı sil” yoluyla da başlayabilirsin.
Onaylamak için ekranda gösterilen kelimeyi yaz, ardından “Kalıcı olarak sil” seçeneğini seç.
Tüm cihazlarında oturumunu kapatır ve hesabındaki adrese bir onay e-postası göndeririz.

Uygulama olmadan sil

Uygulama artık sende değilse, hesabına bağlı e-posta adresinden “Hesabımı sil” konulu bir e-postayı privacy@calfriend.ai adresine gönder. Telefon numarasıyla veya Apple’ın özel aktarma adresiyle giriş yaptıysan nasıl giriş yaptığını bize belirt.
Herhangi bir şeyi silmeden önce talebi onaylamanı isteyebiliriz. Talepleri 30 gün içinde tamamlarız.

Neler silinir

Profilin ve hedeflerin; öğün, aktivite ve kilo kayıtların; fotoğrafların ve diğer dosyaların; mesajların, grup üyeliklerin, paylaşım bağlantıların, satın alma kayıtların, giriş yöntemlerin ve cihazların.
Cloudflare R2’de saklanan dosyalar hesabınla birlikte silinir.

Neler saklanır

Yedeklerdeki kopyalar, bu yedeklerin süresi dolduğunda kaldırılır. Yasa gerektirdiğinde sınırlı kayıtları saklayabiliriz.
Apple, satın almalarına ilişkin kendi kayıtlarını tutar.

Abonelikler

Hesabını silmek Apple aboneliğini iptal etmez. Yeniden ücret alınmasını önlemek için önce aboneliği iptal et: “Ayarlar” bölümünde adına, ardından “Abonelikler” seçeneğine dokun.

Apple ile Giriş Yap

“Apple ile Giriş Yap” özelliğini kullandıysan Apple Hesabını Cal Friend ile kullanmayı da durdurabilirsin: “Ayarlar” bölümünde adına, ardından “Giriş Yapma ve Güvenlik” ve “Apple ile Giriş Yap” seçeneklerine dokun. Apple bize bildirdiğinde oturumunu kapatırız.

Önce verilerini indir

Silme işlemi geri alınamaz. Bir kopyasını saklamak için hesabını silmeden önce “Profil” ve ardından “Gizlilik ve veriler” bölümüne ya da “Destek” ve ardından “Verilerini indir” bölümüne git.

İletişim

Silme ile ilgili sorular: privacy@calfriend.ai.
Bu belgeyle ilgili aklına takılan bir şey mi var?
Cal Friend
Akıllı beslenme takibi, her seferinde bir fotoğraf
App Store’dan
İndirin
Çok yakında
İNDİRİN
Google Play
Çok yakında
Yasal
Gizlilik Politikası
Kullanım Şartları
Çerez Politikası
Erişilebilirlik Beyanı
Hesabını Sil
Şirket
SSS
Blog
© 2026 Cal Friend. Tüm hakları saklıdır.